Algemene informatie

De praktijk

Meadow Wellnesspraktijk bevind zich in een woonhuis, zonder afspraak kun je deze niet bezoeken. Parkeren kan langs de straat in de berm, ook is het mogelijk om uw auto op de parkeerplaats voor het strandje te parkeren, het is vanaf daar een kleine wandeling naar de praktijk. In verband met kleine op- en afstapjes is de praktijk iets minder geschikt voor mensen die slecht te been zijn.

Afspraak

Als je een afspraak maakt ga ik er vanuit dat je bekend bent en akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Meadow Wellnesspraktijk.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen of whatsappen naar  06 – 48 73 05 46. Als ik aan het masseren ben neem ik geen telefoon op. Bij geen gehoor kun je een bericht inspreken op de voicemail, laat je naam en het telefoonnummer achter waarop je teruggebeld wenst te worden, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Spreek je geen bericht in, dan wordt je ook niet terug gebeld. Ook kun je een e-mail sturen naar info@meadow-wellnesspraktijk.nl, mail-  en whatsapp berichten worden zo snel mogelijk beantwoord.

Je kunt de afspraak annuleren, dit dient minimaal 24 uur voor de afspraak te gebeuren anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Je hoeft voor de massage afspraak geen eigen handdoek mee te nemen. Ook is het verstandig om zoveel mogelijk sierraden en andere waardevolle zaken thuis te laten. Draag het liefst zo min mogelijk overheersende parfum of andere geurtjes.

Zet je mobiele telefoon uit of op stil.

Massages

Iedere massage afspraak bestaat uit een voorgesprek, de massage en een nagesprek. In het voor- en nagesprek kun je dingen kwijt als waar rekening mee te houden, wat je wel en niet prettig vind etc. Ik vertel je in het kort wat de massage gaat inhouden en stel je wat algemene gezondheidsvragen.

Als Wellnessmasseur geef ik alleen ontspanningsmassages die als doel hebben stress te verminderen, spieren te ontspannen en je een rust moment te bieden. 

Bij een klankschaalmassage blijf je volledig gekleed, draag daarom comfortabele kleding. Bij de hotstone en aromatherapie massage mag je je uitkleden op ondergoed na, draag wel het liefst kort ondergoed waarvan het niet erg is als er een beetje olie in kan komen. 

Ik geef geen erotische en/of tantrische massages.

Na iedere massage is er tijd voor een nagesprek met een kopje thee of glaasje water. Je kunt je ervaring bespreken, eventueel een nieuwe afspraak inplannen en afrekenen. Je kunt ook in stilte weggaan, bespreek hierover de mogelijkheden in het voorgesprek.

Hygiëne

Vanuit hygiënisch oogpunt ga ik er vanuit dat je je vlak voor de massage gedoucht hebt. Dit werkt niet alleen prettiger voor mij, maar het is voor jezelf ook prettiger. De praktijk zal regelmatig met grote zorg worden schoongemaakt.

Corona

In verband met het corona virus, wordt je verzocht om alleen te komen. Bij binnenkomst is er gelegenheid om je handen te wassen of te desinfecteren. Raak het liefst zo min mogelijk aan, dit scheelt in de schoonmaak naderhand. Tussen de afspraken door zal alles worden gereinigd/ontsmet en zal de praktijk gelucht worden. Wasmanden en prullenbakken worden na ieder bezoek geleegd. 

Je wordt verzocht geen afspraak te maken wanneer je één of meerdere symptomen van het corona virus hebt of als je tot de risicogroep behoort.

Heb je voor je afspraak corona gerelateerde klachten, dan wordt je verzocht om je afspraak af te zeggen. Dit zal niet in rekening gebracht worden. 

Vanaf 1 december is het voor contactberoepen, zoals masseurs, verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt zowel voor de klant als voor de masseur. Dit heeft als gevolg dat de massages, waarbij een gezichtsmassage is inbegrepen, komen te vervallen. Het gaat om de Indiase hoofdmassage en de 90 minuten Aromatherapie massage. Voor de 30 en 60 minuten Aromatherapie massage kun je nog wel een afspraak maken aangezien hier geen hoofdmassage is inbegrepen.