Aromatherapie massage

Bij een aromatherapie massage wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën. Er wordt per situatie gekeken welke olie het meest geschikt is om aan een neutrale basis olie toe te voegen. Enkele oliën die ik gebruik zijn: Lavendel, Eucalyptus, Rozemarijn, Sinaasappel, YlangYlang, Cederhout, Citroen en Patchouli. 

Etherische oliën kunnen een goede aanvulling of ondersteuning zijn bij het verhelpen van veel klachten. Veel oliën kunnen virussen, bacteriën en ziektekiemen doden en zijn immuun versterkend. Maar bovenal is het vooral lekker ontspannen van heerlijke geuren en een massage waarbij stevige en zachte technieken en handelingen elkaar afwisselen. 

Bij de massage van 30 minuten zal alleen de achterzijde van het lichaam gemasseerd worden. Bij 60 minuten achter- plus voorzijde. Bij 90 minuten achter- en voorzijde plus decolleté, gezicht en hoofd.

Wanneer ik geen Aromatherapie massage geef:

In de eerste drie maanden van zwangerschap, bij koorts, kanker, trombose, hartproblemen, besmettelijke huidaandoeningen en algemene slechte gezondheid.

Tarieven

30 minuten €29,-

60 minuten €55,-

90 minuten €79-,