Hotstone massage

Een weldaad voor lichaam en geest. Deze vorm van massage is in de westerse wereld vrij nieuw, toch is het masseren met hete stenen een eeuwenoude vorm van massage en werd op meerdere plekken in de wereld gebruikt. 

Bij de hotstone massage wordt gebruik gemaakt van Basaltstenen, deze worden in een bijbehorende heater verwarmd tot rond de 50 graden Celsius. Naast dat ik met de stenen masseer zullen er ook een aantal op het lichaam geplaatst worden. 

De massage met de hete (warme) stenen zorgen niet alleen voor een behaaglijk gevoel, maar ook voor een betere doorbloeding, betere doorstroming van het lymfestelsel, afvoer van afvalstoffen, ontspannen van gespannen spieren, rustgevende werking bij stress en het versterken van het immuunsysteem. 

Het kan ook een positieve invloed hebben op bijvoorbeeld hoofdpijn en/of slecht slapen. 

Wanneer ik geen hotstone massage geef:

Burn-out, extreme vermoeidheid/uitputting, besmettelijke huidaandoeningen, ontstekingen, koorts, kanker, reuma, psoriasis, hoge bloeddruk, trombose, zwangerschap en wanneer de buitentemperatuur 25 graden Celsius of warmer is.

Vanwege de diepe inwerking is het effect van de massage soms nog dagenlang te voelen. Mensen met een burn-out of die extreem vermoeid zijn, zullen zich hierdoor nog vermoeider voelen.

Tarieven

30 minuten €35,-  

60 minuten €55,-