Ontspanningsmassage

Even helemaal ontspannen tijdens een massage die op jou wensen is aangepast. Je kunt een afspraak maken voor 30, 60 en 90 minuten.

Prijs vanaf €29,- 

Klankschaalmassage

Een massage waarbij je enkel je schoenen uit hoeft te doen. Een klankschaalmassage kan veel voor je betekenen, vooral op het gebied van loslaten, je zelfbewustzijn vergroten en tot rust komen. Een klankhaalmassage duurt gemiddeld 60 minuten, dit is inclusief voor- en nagesprek.

Prijs €49,-

Hotstone massage

Even opwarmen en opladen. De hotstone massage kan niet ontbreken als het om wellness gaat. Het is niet alleen heerlijk ontspannend maar er zitten ook veel gezondheidsvoordelen aan. Denk bijvoorbeeld aan een betere doorbloeding, wat heel handig kan zijn als je altijd last hebt van koude voeten. Je kunt een afspraak maken voor 30 of 60 minuten.

Prijs vanaf €35,- 

Aromatherapie massage

Aromatherapie kan worden ingezet bij diverse klachten. Bij een verkoudheid, slecht slapen, spierpijn of stress. Hierbij kunnen allerlei soorten etherische olie worden ingezet om klachten te verlichten. Ook kan etherische olie worden ingezet omdat het gewoon lekker is. Massage duur van 30, 60 of 90 minuten.

Prijs vanaf €29,- 

Indiase hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage kan in het bijzonder verlichting geven bij hoofdpijn, nekpijn en stress. Bij deze massage hoeven alleen de schouders vrij te zijn van kleding, dus trek comfortabele kleding aan die niet knelt. De duur van de massage is 25 minuten.

Prijs €25,- 

Ayurvedische massage

Deze Ayurvedische massage is een energetische massage met veel strijkbewegingen en weinig druk. Het is een verfrissende en ontspannende massage waarbij véél warme olie wordt gebruikt. Een heerlijk massage voor als je even niets meer hoeft!

De duur van de massage is 60 minuten.

Prijs €49,- 

Cadeaubon

Een cadeau nodig? Misschien is een cadeaubon voor een massage een leuk idee. Je kunt kiezen voor een geldbedrag met een minimum van €10,- of één van de massages die hierboven worden aangeboden. Bestellen kan via e-mail of WhatsApp, de bestelling kan worden afgehaald bij de praktijk. 

Prijs vanaf €10,-