Klankschaalmassage

Even tot rust komen! Beleef een leuke nieuwe ervaring en kom daarbij in diepe ontspanning. 

Na een voorgesprek waarin ik je een aantal algemene vragen stel, en jij aan kunt geven waar eventueel rekening mee gehouden moet worden, mag je geheel gekleed (op schoenen, riem en sieraden na) op je buik op de massagetafel gaan liggen.

De klankschalen worden op en rond je lichaam geplaatst en subtiel aangeslagen, de trilling die volgt geeft je de massage. Heb je weinig tot geen blokkades dan kan de trilling in het hele lichaam gevoelt worden. Door je op die trillingen te concentreren wordt je aandacht naar binnen getrokken, hierdoor vergroot je je zelfbewustzijn. Tevens dragen de trillingen en klank bij aan ons zelfhelend vermogen. Als ik klaar ben met de achterzijde van het lichaam, vraag ik je om je om te draaien om ook op de voorzijde van je lichaam klankschalen te plaatsen.

Na de massage kan er besproken worden wat je ervaring was, maar dit hoeft niet. In stilte weggaan is ook een optie, dit wordt wel in het voorgesprek afgesproken. De meeste mensen ervaren de klanktrillingen als zeer ontspannend.

De duur van een klankschaalmassage is 60 min, dit is inclusief een voor- en nagesprek.

Wanneer ik geen klankschaalmassage geef:

  • In de eerste drie maanden van een zwangerschap.
  • Bij hartproblemen.

Bij de klankschaalmassage maak ik gebruik van Peter Hess therapie klankschalen en de Peter Hess methode. Wil je meer achtergrondinformatie over deze methode? Kijk dan op de website van Sylvia Zijlstrawww.klankpraktijk.nl.

 

Tarieven

60 minuten €49,-